Организират безплатни летни концерти на Представителния духов оркестър на ВМС

MadeInVarna
Организират безплатни летни концерти на Представителния духов оркестър на ВМС

През месеците юли и август варненци и гости на града ще могат да се насладят на четири концерта на Представителния духов оркестър на Военноморските сили на Република България. Организатори на събитието е дирекция „Култура и духовно развитие“ към Община Варна съвместно с ВМС.

 

Концертите са под надслов „На брега на моето лято…” ще се проведат на 14-ти юли, 28-ми юли, 12-ти август и 25-ти август от 19,30 часа на пл. „Антон Новак” на входа на Морската градина. Диригенти са кап. III ранг Мирослав Трифонов и кап.-лейтенант Георги Зайранов. Програмата е изключително разнообразна и включва изпълнения на маршове, хорá на Дико Илиев, полки, валсове, танго и евъгрийни. 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Продължават ремонтите в 17-ти микрорайон в „Приморски“

Продължават ремонтните дейности в 17-ти микрорайон в „Приморски“, който обхваща територията между бул. „Васил Левски“, бул. “Осми Приморски полк“, ул. „Царевец“ и ул. „Мир“, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна.   Готов е новият кът за отдих близо до ул. „Царевец“, изградено е многофункционалното игрище с […]