Организират спортен празник “Зимно предизвикателство 2021” в четвъртък

MadeInVarna
Организират спортен празник “Зимно предизвикателство 2021” в четвъртък

Спортен празник “Зимно предизвикателство 2021” ще се проведе във Варна. На 18-ти февруари (четвъртък)  от 10.45 до 11.45 и от 19.15. до 20.15 часа е осигурена възможност за безплатно ползване на ледената пързалка в общинския спортно-развлекателен комплекс „Младост”. За желаещите са осигурени и кънки. Проявата няма състезателен характер, целта е да популяризира здравословния начин на живот чрез практикуване на зимни спортове. Организатори на събитието са дирекция „Спорт”, със съдействието на ОП „Спорт – Варна”, по инициатива на Българска Асоциация „Спорт за всички”.

Ще се спазват всички противоепидемични мерки, включително измерване на температура преди влизане в пързалката, осигурени са дезинфектанти и съгласно изискванията ще се допускат граждани само на 50% от капацитета на съоръжението, съобщават организаторите.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Павел Вълнев: Не могат да се сравняват Цветанов и Борисов

България не е нормална държава, защото никакви закони не функционират. Трябва да се върне върховенството на закона, в момента няма работещи институции. Хората искат нормалност и някой трябва да се захване с това. Това каза пред БНР бизнесменът Павел Вълнев, зам.-председател на ПП “Републиканци за България”. По думите му страната днес […]