Осъдиха дилър на 2 години затвор и глоба от 5000 лева

MadeInVarna
Осъдиха дилър на 2 години затвор и глоба от 5000 лева

Предаденият на съд от Окръжна прокуратура – Варна И.Х. ще търпи наказание 2 години лишаване от свобода в затвор при първоначално строг режим и ще заплати глоба в размер на 5000 лева за държане с цел разпространение на три вида наркотични вещества.
До ефективната присъда на 51-годишния мъж се стигна, след като той призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата, което Варненският окръжен съд одобри. В тежест на осъдения са и направените по делото разноски. Наркотичните вещества, иззети при действията по разследването, ще бъдат унищожени.
Престъплението по член 354а, ал. 1 от НК И.Х. извършил на 10 септември миналата година. Тогава в него били намерени три различни вида високорискови наркотични вещества: хероин с тегло 1,59 грама, 3,44 грама марихуана и екстази с тегло 3,06 грама.
Определението на Варненския окръжен съд е окончателно.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

48 свободни места са обявени в детските ясли през март

48 свободни места са обявени за целодневен прием в детските ясли за класиране на 19-ти март, съобщиха от дирекция „Здравеопазване“ към Община Варна. В тази връзка електронната система за прием ще бъде затворена за редакции и регистрации на нови заявления от 17-ти март до 19-ти март, включително. На 20.03.2021 г. системата […]