Отбелязваме празника на квартал „Виница” и Гергьовден с фестивали на открито

MadeInVarna
Отбелязваме празника на квартал „Виница” и Гергьовден с фестивали на открито

Празничен Фестивал – Виница” и Етно Фестивал „Наше Село” ще зарадват жители и гости на морската столица

Пролетта и празниците, които я съпътстват са перфектният момент за организирани забавления на открито.

Празникът на варненския квартал „Виница” (1-ви май), който съвпада и с Деня на труда, отново ще бъде отбелязан подобаващо. Събитието ще се проведе в дните от 29-ти април до 2-ри май, а локацията е цирковата поляна в квартал „Виница”, намираща се на бул. „Св.св Константин и Елена” в морската ни столица.

На същата локация ще се състои и третото издание на Етно Фестивал „Наше Село”, с който ще отбележим и един от най-големите наши празници – Гергьовден. Мероприятието ще се състои в дните от 6-ти до 8-ми май.

„Празничен Фестивал – Виница” ще включва специално обособена кулинарна зона с български ястия, сладки и солени изкушения, Лунапарк с разнообразни атракциони, търговска част и богата музикална програма.

Ето и каква ще бъде програмата на музикалните вечери с начален час 19:00 часа за всички вечери:

29.04 (петък) – Лирекс

30.04 (събота) – Свет Георгиев (Финалист в „Гласът на България)

01.05 (неделя) – Трибют на AC/DC by Rock’n’Roll Train

02.05 (понеделник) – Балканско парти с DJ Stanimir

Етно Фестивал „Наше село” ще зарадва всички посетителите си с вкусни, приготвени по традиционни рецепти ястия, зона със занаяти, разнообразни игри, атракциони и страхотна фолклорна програма.

06.05 (петък) – Орк. „Добруджански славей” – 17:30 часа

07.05 (събота) – Хоротека с DJ Joy – 18:00 часа

08.05 (неделя) – ФТК “Ръка за Ръка” представят: Представяне на Варненски танц, Фолклорно веселие – Танци за всички, Открит урок – Енино хоро – 18:00 часа

08.05 (неделя) – Нестинарски Танци – 21:00 часа

Двете събития приканват всички жители и гости на град Варна да се включат в тържествата и да отбележат пролетните дни и специалните празници с дългоочаквани забавления на открито.

„Празничен Фестивал – Виница” и „Наше Село” се осъществяват със специалното съдействие на район „Приморски”. Повече информация може да откриете във фейсбук събитието. Допълнителна информация за Етно Фестивал „Наше Село” може да намерите във фейсбук страницата на мероприятието.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Премиерът Петков в Бородянка: Като част от демократичния свят не можем да бъдем безучастни към войната в Украйна

„Като част от демократичния свят не можем да бъдем безучастни. Не можем да кажем – това е украински проблем, хора умират, нас не ни интересува“, заяви министър-председателят Кирил Петков при посещението си в Бородянка, където ясно се виждат унищожителните последици на войната в Украйна. Премиерът бе категоричен, че България трябва […]