Отбелязваме празника на квартал „Владислав Варненчик” със специално събитие

MadeInVarna
Отбелязваме празника на квартал „Владислав Варненчик” със специално събитие

Празничен Фестивал – Владиславово” ще зарадва жители и гости на град Варна

Денят на варненския квартал „Владислав Варненчик” (21-ви май) ще бъде отбелязан с разнообразни забавления и изненади на открито. „Празничен Фестивал – Владиславово” ще се проведе в дните от 20-ти до 24-ти май, а локацията ще бъде парк „Владислав Варненчик” в морската ни столица.

Екипът на мероприятието е подготвил кулинарна зона със сладки и солени изкушения, освежаващи напитки, лунапарк с атракциони за най-малките посетители, различни игри и специална музикална програма.

Ето и каква ще бъде тя:

20.05 (петък) – Хоротека -18:30 часа.

21.05 (неделя) – Балканско парти с DJ Станимир Бацов – 18:30 часа, Нестинарско Шоу – 21:30 часа.

24.05 (вторник) – Игри на живо с известната ТикТокърка – Кити, Елица Тодорова – 20:30 часа.

Празничен Фестивал – Владиславово” се осъществява с подкрепата на район „Владислав Варненчик” и на кмета – господин Николай Костадинов. Повече информация можете да откриете на актуалната фейсбук страница на събитието.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

БАКР: Община Варна запазва стабилен кредитен рейтинг

На 12.05.2022 година Българската агенция за кредитен рейтинг /БАКР/ потвърди отново кредитния рейтинг на Варна: дългосрочен – /ВВВ/ перспектива: стабилна, краткосрочен – /А-3/ перспектива: стабилна. Членовете на Рейтинговия комитет са разгледали финансовото състояние на община Варна за 2021 г., с акцент върху позитивното развитие на приходната част на бюджета, демонстриращо […]