Пъстър базар ще радва Варна по случай Първа пролет в „Младост”

MadeInVarna
Пъстър базар ще радва Варна по случай Първа пролет в „Младост”

Събитието носи игри и забавления на открито през месец март.

Посрещаме пролетните дни с много слънчево настроение, благодарение на „Пролетен Базар – Младост”, който ще се състои в дните от 19-ти до 28-ми март на Ледената пързалка в жк. „Младост”. Отпразнуването на Първа пролет в морската ни столица обещава да бъде цветно и изпълнено с разнообразни изненади за малки и големи.

Базарът ще включва специално обособена street food зона с вкусни сладки и солени предложения, лунапарк с множество атракциони, развлекателни игри с награди и занаятчийска зона с ръчно изработени творби, подаръци и сувенири. Събитието дава възможност да се порадваме на първите топли дни на открито по един по-специален начин.

„Пролетен базар – Младост” се осъществява със специалното съдействие на район „Младост” и на кмета – господин Христо Христов.

Събитието ще се състои при спазване на необходимите противоепидемични мерки за опазване на общественото здраве и гарантиране на спокойно и приятно прекарване на всички участници и посетители. Повече актуална информация за базара и за стартирала игра със страхотни награди можете да откриете на фейсбук страницата на събитието.

 

Следваща Новина

Проф. Мутафчийски: Нарастването на смъртността - най-бързо от септември насам

“58% е нарастването на заболеваемостта у нас. Поне от 14 дни се наблюдава ръст на случаите. В момента се намираме на нивото от 5 ноември”. Това заяви на редовен брифинг за разпространението на коронавируса началникът на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски. Относно смъртността той подчерта, че има стремглаво нарастване на кривата, каквото не […]