Павел Вълнев и Цветан Цветанов са убедени в успеха на партията на предстоящите избори

MadeInVarna
Павел Вълнев и Цветан Цветанов са убедени в успеха на партията на предстоящите избори
Снимки: Иво Тодоров

Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и заместник-председателят Павел Вълнев, заедно с кандидатите за народни представители от 11 МИР – Ловеч, се срещнаха със симпатизанти от Ловешка област. При посещението си на областния координационен център в Ловеч, Цветанов и Вълнев представиха приоритетите на „Републиканци за България” залегнали в програмата на партията и отделните секторни политики.
„Ние като политическа сила заставаме зад всички секторни политики с реалните реформи, които трябва да бъдат извършени“, заяви Цветанов.
По думите му всички секторни политики са изготвени от експерти от различни сфери, които са част от политическия проект.
Зам.-председателят Павел Вълнев заяви, че основните приоритети на партията включват силен парламент, умно управление и разделение на властите.
Цветан Цветанов добави, че Републиканци за България с готовност ще подкрепи всяка инициатива, която е добра за общините в област Ловеч. Водачът на листата от 11 МИР – Надя Бонева и Павел Вълнев, бяха категорични в очакванията си за успеха на партията на 4 април.
„Битката, която ни предстои, не е лесна, но се надяваме, че с такава силна листа ще имаме сериозен успех в Ловеч“, каза още Вълнев.
„България се нуждае от сериозна промяна и то веднага, защото за много неща сме вече закъснели“, уточни зам.-председателят на партията.
Според него ще има масови фалити, ако веднага не се вземат спешни мерки. „Искаме с влизането в парламента да започнем тази промяна, за да я има подкрепата към бизнеса“, подчерта той и допълни: „Много неща искаме да променим. От най-малките до най-големите бизнеси всички са в една и съща позиция, всички се страхуват“.
По-късно срещата с граждани в областта продължи и в град Троян, където председателят и заместник-председателят на Републиканци за България, както и кандидатите за народни представители обсъдиха актуалните въпроси за региона и неговото бъдещото устойчиво развитие.

Следваща Новина

Министър Борисов връчи сертификат за инвестиция на стойност 26 млн. лв., която ще създаде близо 40 работни места в нова фабрика в Кюстендил

Снимки: Иво ТодоровОт  началото на годината са сертифицирани  инвестиции за над 750 млн. лв., които ще разкрият близо 1200 нови работни места. Министърът  на икономиката Лъчезар Борисов връчи сертификат за инвестиция клас „А“ по реда на Закона за насърчаване на инвестициите (ЗНИ) на представителя на „Интернешънъл инвестмънт кампъни“  г-н Едуард […]