Почина Десислав Чуколов

MadeInVarna
Почина Десислав Чуколов

Почина Десислав Чуколов. Той беше член на партия „Атака” от самото й учредяване през 2005 г., а през декември 2008 г. бе избран за заместник-председател на партита.

Скръбната вест съобщиха съпартийци на Чуколов като казаха, че бившият депутат е издъхнал след дълго боледуване.

Чуколов е роден на 22 декември 1974 в Русе. Завършва Русенския университет със специалност „Европеистика“ и до включването си в политиката работи като компютърен специалист в родния си град. Женен, с едно дете.

Член е на партия „Атака“ от учредяването ѝ на 17 април 2005 г., а от 11 юли 2005 г. е народен представител в 40-о Народно събрание. От 21 септември 2005 г. е заместващ представител на България в делегацията в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа. От 8 март 2006 г. заема длъжността парламентарен секретар.

От 6 юни 2007 г. е евродепутат, член на парламентарната група „Идентичност, традиция и суверенитет“

На IV Национален Сбор на партия “Атака” през декември 2008 г. става заместник-председател на партията.

През 2009 г. бе избран за народен представител от 15 многомандатен избирателеен район в Плевен и оттогава е заместник-председател на парламентарната група на “Атака”, както и на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред към НС.

Чуколов бе и основен представител в постоянна делегация на Народното събрание в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

В дом „Гергана“ отбелязаха 8-ми март

Международният ден на жената – 8-ми март, бе отбелязан днес в Комплекса за социални услуги за възрастни хора “Гергана”. Празничната програма бе осигурена от самодейния състав на социалното заведение. Потребители и персонал получиха много поздравления от приятели на социалното заведение.