Почитат вариететното изкуство с концерт

MadeInVarna
Почитат вариететното изкуство с концерт

Концерт-спектакъл по повод 100 години от обявяването на Варна за курортен град ще се проведе на 10 юни от 19 ч. във Фестивалния и конгресен център. Събитието е реверанс към вариететното изкуство в България и към артистите от този жанр, допринесли за оформянето на музикалната развлекателна среда, обясни Соня Ангелова, директор на дирекция “Туризъм”.

В програма ще участват певци и танцьори от екипа на „Арт денс”, „Даймъндс”- кристал баланс и светлинно шоу „Палячи”, танцовите формации “Rio Kids”, Kangoo Jumps, Клуб по спортни танци – Варна, Магично шоу „Паскал” и вокалният изпълнител Пепи Петерсен. Специално участие ще имат певецът Васил Петров и танцьорът Реми Тоин /Remi Toin/. Грамоти са подготвени за вариететни изпълнители-ветерани от Варна с принос към това изкуство.

Водещ на програмата и сценарист е Драгомир Драганов, а режисьор и хореограф – Нина Козина. Входът е свободен.

Следваща Новина

Варненци готвят протест срещу събарянето на плувния комплекс „Дом Младост"

Недоволство назрява в социалните мрежи, заради събарянето на плувния комплекс „Дом Младост“. Треньорът по плуване Пламен Йорданов е написал в социалната мрежа следното: „Намери се ”решение” за плувен комплекс ”Дом Младост” в гр. Варна…. ще бъде съборен изцяло, за да се направи жилищна кооперация и търговски площи, въпреки трите мола […]