Подготовката за “Мис Варна 2021” започна

MadeInVarna
Подготовката за “Мис Варна 2021” започна

Подготовката за най-очакваното събитие в морската ни столица – Мис Варна 2021 вече започна. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 26.08 в лятната градина на комплекс Морско казино.

20-те красавици – претендентки за титлата, усилено се готвят за надпреварата и за всички тях е осигурен екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност.

И тази година красавиците са подложени на ежедневни изтощителни репетиции и фитнес тренировки, водени от професионалните инструктори на Gym Palace. А за свежото им излъчване се грижи екип от специалисти на естетичен и лазерен център Skin Solution и козметичен център Biologique Recherchе.

Атрактивните фотосесии на миските, реализирани в Delta Planet Mall, предизвикаха истински фурор сред посетителите, които буквално обграждаха момичетата и си правиха селфи с тях.

Фотообективите на Боби Решовски и Живко Манев, запечатаха незабравими кадри от всички фотосесии, организирани от екипа на VIP Fashion Group.

Преди броени дни приключиха и снимките на индивидуалните видео-визитки на участничките в конкурса, в които всяка една от тях споделя интересни факти за себе си.

От 14 август стартира и интернет гласуване за избор на Мис Интернет Варна 2021 на сайта www.missvarna.com, където всеки може да избере своята фаворитка.

 

Надпреварата започва

Следваща Новина

Видео: Автобус се разходи по пешеходната във Варна

Видео на автобус с румънска регистрация, който преминава по пешеходната зона на Варна, сподели във фейсбук Тихомир Райчевски. Кадрите бяха публикувани във фейсбук страницата “Забелязано във Варна”.