Известна тик токърка поведе в интернет гласуването на “Мис Варна”

MadeInVarna
Известна тик токърка поведе в интернет гласуването на “Мис Варна”

На 14-ти август стартира традиционното интернет гласуване за избор на “Мис Интернет Варна 2021” на сайта www.missvarna.com. След първите 5 дни убедително начело излезе Екатерина Фирсина. 20-годишната красавица е родена в Перм и е доста известна в социалната мрежа на младите tiktok (вижте тук). Профилът и е следван от 116 000 последователи, като само с два призива за гласуване Катя събира над 1200 гласа в своя подкрепа. На второ място във временното класиране е Яна Стоянова с 570 гласа.

20 красавици започнаха подготовката за най – очакваното събитие в морската ни столица – „Мис Варна‘ 2021“. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 26-ти август в лятната градина на комплекс „Морско казино“.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Части от "Възраждане" и "Младост" остават втори ден без вода

За втори пореден ден без вода остават части от кварталите “Възраждане” и “Младост”. Днес вода няма да има на следните места: – част от квартал Възраждане /първи микрорайон и част от втори микрорайон/, част от квартал Младост, местност Пчелина,възможни смущения във водоснабдяването на част от Цветен квартал и част от […]