Полицейските служители от ОДМВР – Варна ще обслужват жителите на община Аврен в нови приемни помещения

MadeInVarna
Полицейските служители от ОДМВР – Варна ще обслужват жителите на община Аврен в нови приемни помещения

Общината осигури на полицаите и нов високопроходим автомобил

Директорът на ОДМВР – Варна старши комисар Даниел Пашов, началникът на отдел „Охранителна полиция“ комисар Илиян Илиев и началникът на Четвърто РУ гл. инспектор Ив. Стефанов приеха лично от кмета и заместник – кмета на община Аврен Емануил Манолов и Боян Георгиев ключовете за новия автомобил и изцяло подновените и модерно оборудвани приемни на полицейските служители.
Старши комисар Пашов искрено благодари на кмета за осигурените отлични условия за работа на полицейските служители и го увери, че областната дирекция ще продължи да полага всички усилия за осигуряване спокойствието и защитата на всички граждани.
Община Аврен се обслужва от шестима полицейски служители, четирима от които ще работят и приемат жители от общината в реновираните си приемни в общинския център с. Аврен.
С осигурения високопроходим автомобил служителите на МВР ще достигат своевременно и бързо до всяко място в общината, където е необходима намесата им, независимо от климатичните условия.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Варна – с отличие от БАИ за инвестиции в образованието

Варна спечели отличие на Българската агенция за инвестиции в конкурса „Инвеститор на годината 2020“. Наградата в категория „Община с най-много инвестиции“ бе присъдена за най-мащабни инвестиции в образователна инфраструктура. През миналата година Варна е вложила над 90 млн. лв. в създаване на по-добри условия за образование на младите хора, като […]