Полицията издирва 5-годишно момченце и неговия баща от с. Копринка, общ. Казанлък

MadeInVarna
Източник: МВР
Полицията издирва 5-годишно момченце и неговия баща от с. Копринка, общ. Казанлък

ОДМВР – Стара Загора издирва 29-годишния Божидар Ангелов Радев и 5-годишния му син Ангел Божидаров Радев, от с. Копринка.
Двамата са напуснали дома си на 5 март около 18.00 ч. и оттогава са в неизвестност. За последно са били забелязани в района на селото с лек автомобил „Мерцедес Ц 200 компресор“, сив на цвят, без регистрационни табели.
Божидар Радев е среден на ръст, с нормално телосложение, черна къса коса. Облечен е със зелена блуза с дълги ръкави, черно зимно яке с качулка с кожени ръкави и черно долнище на анцуг. Обут е с черни маратонки.
Момченцето – Ангел Радев е носело тънка розова блуза с дълги ръкави и с изображение на Мики Маус отпред и сиво долнище на анцуг с разноцветни хоризонтални черти отстрани на двата крачола. Обуто е с черни маратонки, а на ръката си носи златна гривна с надпис „Ангел“.
Гражданите, които имат допълнителна информация за двамата или са ги забелязали, могат да сигнализират на тел.112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Дългоочакваният ремонт на "Кайсиева градина" започва

“Дългоочакваният ремонт на 2ри микрорайон – “Кайсиева градина” започва!”, това сподели кметът на район “Вл. Варненчик” Николай Костадинов. “От днес стартираха подготвителните дейности, предвидени по ПБЗ, преди фактическото откриване на строителната площадка и даването на строителна линия! След всички премеждия (псевдопротести, мораториум, Covid-19 и…), благодарение на усилията на Кмета на […]