Дългоочакваният ремонт на “Кайсиева градина” започва

MadeInVarna
Дългоочакваният ремонт на “Кайсиева градина” започва
“Дългоочакваният ремонт на 2ри микрорайон – “Кайсиева градина” започва!”, това сподели кметът на район “Вл. Варненчик” Николай Костадинов.

“От днес стартираха подготвителните дейности, предвидени по ПБЗ, преди фактическото откриване на строителната площадка и даването на строителна линия! След всички премеждия (псевдопротести, мораториум, Covid-19 и…), благодарение на усилията на Кмета на Общината г-н Иван Портних, правителството, в лицето на премиера г-н Бойко Борисов, целево осигури 8 мил.лв. за началото на най-големия по своите мащаби ремонт на междублокови пространства във Варна (струвами се и в България).

Бяхме първи с 4-ти микрорайон, имаме вече опит, който ще приложим в “Кайсиева градина”, където инфраструктурата е двойна по мащаба си! Аз и колегите ми ще бъдем ежедневно на терен, с основна цел – КОНТРОЛ на дейностите, своевременно информиране на живущите в близост до СМР-та за случващото се, както и обсъждане с етажните собствености на вариантите за облагородяване на прилежащите им площи! Предварително се извинявам за неудобството от предстоящите ремонтни дейности и моля за Вашето търпение, но уверявам Ви, че си заслужава…! Моля за активност от страна на живущите в близост до ремонтираните участъци – подавайте ми сигнали при установяване на нередност, некачествено изпълнение, нарушаване на реда или за идеи, предложения, мнения за оформянето на прилежащите към ЕС площи, така ще осъществяваме ЗАЕДНО контрол! Може и лично на мен на тел.0885050125! Благодаря!”

Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Кметът Иван Портних: Продължаваме дейностите по облагородяването на "Аспарухово"

Ето какво сподели тази вечер кметът на Варна Иван Портних във фейсбук: “Продължаваме дейностите по облагородяване на междублоковите пространства в район „Аспарухово“. Напредва изграждането на нови паркоместа с паркорешетки на тревна фуга на ул. „Моряшка“. В ход е текущ ремонт на тротоарните настилки на ул. „Капитан I ранг Георги Купов“ […]