Постоянен арест за 20-годишен мъж, откраднал пистолет от полицай

MadeInVarna
Постоянен арест за 20-годишен мъж, откраднал пистолет от полицай

20-годишният Ц.С., привлечен като обвиняем от Районна прокуратура – Варна за кражбата на огнестрелно оръжие, извършена в условията на повторност, е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“ с определение на Варненския районен съд.
На 16 март 2021 г., младият мъж противозаконно отнел огнестрелно оръжие от полицейски служител, изпълняващ своите служебни ангажименти във връзка с арест на негов познат. Ц.С. задържал пистолета без да има право на това и дори обсъждал с трети лица възможността за продажбата му.
Обвиняемият е добре известен на органите на реда, многократно е осъждан за различни престъпления и е извършил кражбата на огнестрелното оръжие при условията повторност и в срока на изтърпяване на две условни присъди.
Определението на Варненския районен съд, с което днес е взета най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо Ц.С. – задържане под стража, подлежи на обжалване пред Варненския окръжен съд.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Развитието на туризма да залегне по-сериозно в Националния план за възстановяване и устойчивост, настоя вицепрезидентът

В Националния план за възстановяване и устойчивост трябва да намерят по-сериозно място мерките за съживяване на туристическия бранш и целенасочената мисъл за неговото развитие. За това призова вицепрезидентът Илияна Йотова, която беше официален гост на 25-ите годишни награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Вицепрезидентът подчерта огромните финансови щети за […]