Представители на Сикрет Сървис наградиха служители на ГДБОП

MadeInVarna
Представители на Сикрет Сървис наградиха служители на ГДБОП
Снимка: МВР

Служители на ГДБОП бяха наградени за високи постижения в противодействието на производството и разпространението на фалшива американска валута от представители на Сикрет Сървис – САЩ.
Поводът за отличията бе успешно проведената специална операция, в рамките на която бе неутрализирана организирана престъпна група, занимавала се с изготвянето и разпространението на неистински банкноти и лични документи. Представителите на американската агенция благодариха на ГДБОП за професионализма и успешната съвместна работа, в частност на служителите в сектор „Фалшификации“.
По време на церемонията директорът на ГДБОП, главен комисар Любомир Янев, благодари на всички служители от дирекцията за положените усилия и постигнатите резултати. Той подчерта, че традиционно доброто сътрудничество  между дирекцията и Сикрет Сървис през последните години доведе до постигане на отлични резултати по линия на противодействие на производството и разпространението на неистински парични знаци.

Изображения

11 февруари 2021 | 15:31

Следваща Новина

Деница Сачева: Допълнителни 13 млн. лева са осигурени по проект „Запази ме“

Снимка: МВР„Допълнителни 13 млн. лв. са осигурени за изплащане на компенсации по проект „Запази ме“ до април, като имаме готовност мярката да бъде удължена при нужда“. Това съобщи министърът на труда и социалната политика Деница Сачева по време на посещението си в община Разград. 42 000 лица вече са получили […]