Представят 14 атрактивни веломаршрута във Варна

MadeInVarna
Представят 14 атрактивни веломаршрута във Варна

14 веломаршрута за любителите на планинското колоездене вече са достъпни в туристическия сайт на Община Варна visit.varna.bg. Трасетата са с различна дължина и ниво на трудност и могат да се използват почти целогодишно. Те предлагат панорамни гледки към морето, множество изкачвания и спускания, с различно физическо натоварване. Някои са с по-къси и подходящи за начинаещи колоездачи, а други са дълги и изискват физическа подготовка и опит в карането по пресечен терен, обясниха то дирекция “Туризъм”.

 

Начална точка за част от маршрутите е град Варна, други тръгват от природен парк „Златни пясъци“ и могат да бъдат съчетани с посещение на Аладжа манастир.

Маршрутите са достъпни на адрес: https://visit.varna.bg/bg/velo-marshruti.html

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Във Варна протестираха срещу въвеждането на зеления сертификат

Протест пред РЗИ във Варна събра стотици протестиращи срещу въвеждането на ваксинационни сертификати. Няколко души се опитаха да нахлуят в сградата на здравната инспекция. Те настояха да се срещнат с представители на РЗИ, но органите на реда успяха да ги спрат. Тогава протестиращите блокираха движението по булевард “Левски” за кратко, след […]