Представят възможностите за бизнес с Великобритания след Брекзит

MadeInVarna
Представят възможностите за бизнес с Великобритания след Брекзит

Международна присъствена конференция, организирана от Изпълнителната агенция за насърчаване малките и средни предприятия и Британско-българската бизнес асоциация, ще представи нови възможности за българския бизнес след излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз. Събитието ще се проведе на 1 юли в София и е насочено към всички малки и средни фирми, които работят с Великобритания или имат интерес към този пазар. По време на форума родните предприемачи ще бъдат запознати с ефекта върху бизнеса и търговията от Брекзит, ще бъде предоставена полезна информация за делово сътрудничество с британски фирми, както и адаптирани възможности за успешно позициониране в новите условия.

Програмата на конференцията предвижда теми, свързани с новите митнически процедури във Великобритания, промените в данъчната система, новите правила за свободно движение на стоки и хора и др. Български компании, които продължават успешно да търгуват и след Брекзит, ще споделят своя опит с участниците, а членове на Британско-българската бизнес асоциация ще представят пред аудиторията механизмите за подпомагане на малките и средните предприятия на британския пазар. На събитието ще участват и британски фирми, които търсят бизнес партньорства в България.

Желаещите да участват във форума могат да го направят до 29 юни 2021 г., на e-mail s.zapryanova@sme.government.bg или dn.ivanova@sme.government.bg.

Допълнителна информация може да бъде получена от Светла Запрянова, тел. 02/940 7975 и Даяна Иванова, тел. 02/940 7983.

Участието в събитието е безплатно и се финансира от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014–2020.

Приложения:

Регистрационна форма
Съгласия за обработване на лични данни – GDPR
Информация за обработка на лични данни – GDPR
Програма на събитието


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Започва продажба на абонаментни електронни карти за градския транспорт

Кампания за продажба на електронни карти за обществения градски транспорт започва от  01.07.2021 г., (четвъртък), на пункта на ул. „Русе“ до обръщача до училище “Димчо Дебелянов“, съобщават от общинското предприятие ТАСРУД. За удобство на гражданите ще бъдат отворени две гишета – с работно време от 09.00 ч. до 18.00 ч. […]