Проф. Минчо Христов: С БСП ни свързват усилията за по-добър живот на българите

MadeInVarna
Проф. Минчо Христов: С БСП ни свързват усилията за по-добър живот на българите

“Програмата на БСП има много прилики с нашата: преизчисление на пенсиите, увеличение на заплатите, прогресивно подоходно облагане, болниците да не са търговски дружества, строг контрол върху монополните дружества.” Това заяви по Нова телевизия проф. Минчо Христов от “Движение на непартийните кандидати”.
“С Корнелия Нинова разговаряхме за пенсии, доходи, за пълна ревизия на концесиите и приватизационните дейности. Това са важните неща. С БСП споделяме еднакви ценности.”, подчерта проф. Христов.
Според Минчо Христов скандалите с опростените 10 млрд. лева задължения на кухи фирми, приближени до властта и подслушването на политици е изключително притеснително и показва безобразията на управляващите от ГЕРБ през последните 10 години.
Той подчерта, че от 7 години алармира за престъпленията на ръководството на Българската банка за развитие, която дава кредити на свои хора – супербогати олигарси, и то с лихва 3%, при условие, че когато обикновеният българин отиде в банка с таксите и комисионните кредитът му е с лихва от порядъка на 8-10%.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Европейският парламент и Съветът на ЕС се споразумяха за въвеждане на „Европейски дигитален COVID сертификат“ от 1 юли 2021 г.

Европейският парламент и Съветът на ЕС постигнаха споразумение за въвеждане на „Европейски дигитален COVID сертификат“ (EU Digital COVID Certificate) от 1 юли 2021 г., с период на постепенно въвеждане от шест седмици за издаването на удостоверения за държавите, които се нуждаят от допълнително време. Комисията ще продължи да подпомага държавите […]