Променят маршрута на автобусна линия № 10 във Варна

MadeInVarna
Променят маршрута на автобусна линия № 10 във Варна

Маршрутът на автобусна линия № 10 във Варна ще бъде променен през уикенда, съобщават от „Градски транспорт“. На 11 и 12 ноември след спирка „Янко Михайлов“ автобусите ще продължават по бул. „Левски“ и ще спират на спирки „Стадион Спартак“ и „ХЕИ“. През автоподлеза на ул. „Царевец“ ще се връщат отново на бул. „Левски“, за да обслужат спирки „ХЕИ“ и „Стадион Спартак“. На кръстовището с ул. „Прилеп“ ще завиват наляво в посока ул. „Отец Паисий“ и по утвърдения си маршрут ще продължават до ЖП гара.

Маршрутните промени се въвеждат двупосочно и няма да се обслужват автобусни спирки „Струга“, „Победа“, „Вятърна мелница“, „Роза“, Хаджи Димитър“, „Зеленика“, уточняват от общинското дружество.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Събраха 22 600 лева в подкрепа на Павел на турнир по футбол във Варна

22 600 лева бяха събрани на благотворителния турнир по минифутбол “Да помогнем на Павел”, който се проведе на терените на Спортен комплекс “Спартак във Варна”. 42-годишният мъж се бори с тежкото заболяване Сарком на Юинг – рак на костите. В негова подкрепа се обединиха местните организации на АМФЛ, Вамбос, БАМФ […]