Простреляха асистента на Лейди Гага, за да отвлекат два от булдозите ѝ

MadeInVarna
Простреляха асистента на Лейди Гага, за да отвлекат два от булдозите ѝ
Снимка: Instagram.com

Американската певица Лейди Гага обяви солидна награда от половин милион долара на онзи, който може да ѝ върне двата френски булдога, откраднати по време на разходка в Лос Анджелис, съобщават западните медии.

Инцидентът е станал в сряда вечерта малко преди 22 часа, когато асистентът на певицата разхожда три от кучетата ѝ порода френски булдог. Мъжът е бил причакан от поне един (но вероятно повече) маскиран мъж, който го прострелва четири пъти в гърдите.

След това нападателят взима две от кучетата – Густав и Коджи, докато третото е успяло да избяга. Маскираният успява да избяга с плячката си в бял автомобил, пише TMZ.

Впоследствие третото куче – Мис Азия – е спасено от полицията и върнато на собствениците си.

По случая е започнало разследване на полицията. Засега оттам не могат да потвърдят дали кучетата на Лейди Гага са били специално набелязани при нападението.

От Би Би Си установяват самоличността на асистента на Лейди Гага, разхождал трите кучета. Това е Райън Фишър и според медията той е в болница, а животът му е извън опасност.

Самата Гага в момента е в Рим, където снима филма на Ридли Скот “Гучи”. Според медиите тя била крайно разстроена от инцидента.

Неин представител обяви пред журналисти, че в момента се търси информация за двете изчезнали кучета и тяхното местонахождение. Всеки, който има такава, може да пише на специален имейл, като се гарантира, че “няма да бъдат задавани въпроси” за произхода на информацията.

Известно е, че Гага е изключително привързана към своите кучета, които дори я придружаваха на гала вечерта за връчването на Американските музикални награди през 2017 г., както и по време на участието ѝ в шоуто на почивката на Супербоул през същата година.

Затова не е и изненада, че тя изважда толкова голяма награда за спасяването на кучетата – 500 хил. долара.

Източник: webcafe.bg


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Над 2,6 млн. лева повече за здравеопазване в новия бюджет на Варна

Снимка: Instagram.comБюджетът за здравеопазване на Варна тази година е в размер на 26 млн. и 335 хил. лева. Той е с увеличен с 2,6 млн. лева спрямо първоначалната рамка за предходната година. Това бе изтъкнато на днешното заседание на ресорната комисия към Общинския съвет, на което съветниците одобриха проектобюджета за […]