Разкриха високотехнологична наркооранжерия край Стара Загора

MadeInVarna
Разкриха високотехнологична наркооранжерия край Стара Загора

Специализираната полицейска операция е проведена на 5 август от служители на ГДНП и техни колеги от ОДМВР – Стара Загора, под надзора на окръжната прокуратура в областния град. В хода на действията, в старозагорското село Хрищени, е разкрита високотехнологична наркооранжерия. В момент на полагане на грижи за насажденията от типа на конопа, е установен и задържан 39-годишен. От помещението са иззети 200 растения с височина над 150 см, в напреднал стадии на растеж, суха тревиста маса, високотехнологични лампи, системи за климатизация и друго оборудване.
По случая е образувано досъдебно производство. На 39-годишния е повдигнато обвинение за производство на наркотични вещества и му е наложена мярка за неотклонение „домашен арест“.

 

Следваща Новина

Главен комисар Николов: Всички пожари на територията на България са под контрол

Денонощно се наблюдава границата ни със Северна Македония, сред основните задачи на българския изнесен пост е превантивна работа за недопускане на огъня да премине на наша територия Всички пожари на територията на България, които действаха тази сутрин, са общо 18. Те се намират под контрол, локализирани са и продължават доизгасителни […]