Разкрита е наркооранжерия в сградата на бившия стъкларски завод в гр. Перник

MadeInVarna
Разкрита е наркооранжерия в сградата на бившия стъкларски завод в гр. Перник

Под ръководството на Окръжна прокуратура-Перник се води разследване по образувано досъдебно производство за незаконно държане на наркотични вещества.
Вчера, 15.04.2021 г., около 18,00 ч., след постъпила оперативна информация, е извършен оглед на територията на бившия стъкларски завод в гр. Перник. На първия етаж на сградата е открита добре оборудвана оранжерия за отглеждане на растения от рода на конопа. На площ от около 200 кв.м били разположени 1026 саксии с растения в различен стадий на развитие.
На място са установени и задържани две лица. От направена справка е видно, че спрямо тях се води наказателно производство в Софийски градски съд за отглеждане на растения от рода на конопа и държане на наркотични вещества с цел разпространение.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Създадоха комисия за проверка на управлението на Борисов

Депутатите създадоха специална комисия, която да провери разходите на Министерския съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и дружества с повече от 50 на сто държавно участие. 214 депутати подкрепиха предложението. За председател на тази комисия беше избрана Мая Манолова. Проверяваният период ще обхване последните 10 години. Преди това депутатите гласуваха думата “ревизия” […]