Ремонтират 17 училища във Варна

MadeInVarna
Ремонтират 17 училища във Варна

Ремонтни дейности на сгради и дворни площадки се извършват в 17 училища във Варна, съобщиха от общинската дирекция „Образование и младежки дейности“. Дейностите включват боядисване на класни стаи, поставяне на топлоизолация, рехабилитация на отоплителни инсталации и ВиК мрежи, подмяна на дограми. Успоредно с това се изпълняват основни ремонти на спортни игрища в 12 учебни заведения, като в 10 от тях дейностите вече са приключили. До началото на учебната година трябва да бъдат завършени всички ремонтни дейности.

 

В ход е и основният ремонт на сградата на ул. “Петко Стайнов”, която е предоставена на Центъра за специална образователна подкрепа /ЦСОП-Варна/. Вече са изготвени техническото заснемане и проекта за ремонт, предстои процедура за избор на изпълнител по Закона за обществените поръчки.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Напредва изграждането на спортно-развлекателния комплекс във Владиславово

Напредва изграждането на спортно-развлекателния комплекс във Владиславово. Комплексът включва: – многофункционална зала с 400 места и подземен паркинг – голямо футболно игрище + 2 помощни игрища – 2 игрища за баскетбол и волейбол – 2 тенис корта – фитнес на открито, алея за джогинг, детски кът, открита сцена, зони за […]