Републиканци за България откри офис в Добрич

MadeInVarna
Републиканци за България откри офис в Добрич

Председателят на партия „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и неговият заместник Павел Вълнев откриха официално офиса на партията в Добрич. Те се срещнаха с членове на политическата формация от областта и представиха намеренията на партията в предстоящата предизборна кампания пред журналисти.
„За държава с правила“ е слоганът на „Републиканци за България“ за предстоящите избори, стана ясно от изложението на Цветан Цветанов, който поясни, че Републиканци за България искат да променят правилата, искат нормалност, а не агресия.
Твърдо политическо убеждение на ръководството и членовете на партията е, че българите трябва да си върнат държавата, която според думите на Павел Вълнев е „като безпилотен самолет“ и се управлява „от една джипка“, от която безогледно се хвърлят пари…“.
„Сега е моментът българите да осъзнаем, че има алтернатива“ , сподели пред журналисти Цветанов и подчерта желанието на Републиканци за България да бъде даден „хоризонт на избирателите“.
Той изтъкна факта, че партията първа е започнала да представя секторните си политики в областта на върховенството на закона, земеделието, електронното управление, спорта и младежките дейности, като и по отношение на външната политика.
Приоритет на ПП„Републиканци за България“ ще бъде едно ново управление, поверено на способни хора и безусловното използване на потенциала на образованите млади българи, които да направят така, че нещата да се случват прозрачно, а законодателната власт да може да коригира изпълнителната.
Трябва упорито да се работи за промяната, която така и не е настъпила през изминалите 30 години, подчертаха ръководителите на партията и цитираха поредица от неправилни управленски решения по отношение на бизнеса и социалната политика в България.

„Републиканци за България търсят и ще търсят диалог с всички съсловни организации, за да могат да бъдат полезни на бизнеса“,  стана ясно още от срещата.
„Наглост е да се хвалим колко добре се справяме с кризата“, подчерта Цветан Цветанов.
„Страшното ще дойде след пандемията, тъй като парите, които Борисов харчи сега, ги няма в приходната част на бюджета… Тежко и горко на наследниците на сегашното управление, защото всяко следващо ще поема активите и пасивите на предходното, но в този случай активи просто няма да има“, подчерта Цветан Цветанов.
По отношение на предстоящите избори ръководителите на „Републиканци за България“ изразиха оптимизъм в способността на българите да мислят и да търсят алтернатива.
„При нас са хората, които искат промяна“, подчерта Цветан Цветанов и сподели, че в Републиканци за България членуват и граждани, които се чувстват излъгани, предадени, а „за съжаление, някои – дори продадени“. Но трябва обединение и мобилизация на хората, които искат един по-добър утрешен ден за България и за своето населено място“, стана ясно от думите на Цветанов, освен това трябва много сериозно да се следи и да се противодейства на евентуални манипулации или фалшификации в изборния процес.
„Трябва да се работи за създаване на структури и най-вече – за обсъждане и решаване по места на наболелите за всяко селище и всяка област проблеми“.
Към трезво мислене и градивни политики за хората призова председателят на партията съмишлениците в Добрич.
На срещата вр. и.д. областен координатор на Републиканци за България Николай Милков обяви, че най-много номинации за водач на листата в Добрички многомандатен избирателен район е събрал Цветан Цветанов и обеща в най-скоро време Републиканци за Българи да бъдат готови с листата си.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Дентален специалист е задържан в гр. Перник за измами на пациенти

Днес, 18.02.2021 г., с постановление на наблюдаващия прокурор в Районна прокуратура – Перник за срок до 72 часа е задържан И.П. (на 34 години). Той е привлечен в качеството на обвиняем за извършено от него престъпление по чл. 209, ал. 1 от НК – въвеждане в заблуждение с цел имотна облага. […]