Републиканци за България убедени в успеха на младите и новите лица

MadeInVarna
Републиканци за България убедени в успеха на младите и новите лица

В 21 век, 21-ва година, в неделя, всеки ще се спре на №21 в бюлетината. Бъдещето е на младите и новите лица”, казаха с усмивка Цветанов и Вълнев, като пожелаха успех на водача на листата в Стара Загора Петя Станева и останалите кандидати за народни представители от 27 МИР – знаещи, можещи и професионалисти в своята област.
В града на розите председателят и заместник-председателят на ПП  „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев посетиха  казанлъшкия Кооперативен пазар и се срещнаха с местните симпатизанти на формацията.
Преди Казанлък двамата проведоха поредица от срещи и в Стара Загора. Там разговаряха с представители на местния бизнес, членове и симпатизанти на партията.
Специално внимание Цветанов и Вълнев отделиха на активистите от Младежката и Женската структура на партията в Стара Загора, които активно работят за изборния успех на  ПП „Републиканци за България“ тази неделя.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

От борда на „Лодката на Свободата“: Българското поречие на Дунав ще бъде активна икономическа и туристическа зона

Дунав и българското му поречие да стане привлекателна артерия не само за транспортна свързаност и логистика, за културен и исторически туризъм, но и зона на икономически растеж, социални придобивки и достойни доходи за жителите му. Хората заслужават грижата на държавата и политики, ориентирани към просперитета на всички в красивото и […]