С 2100 пролетни цветя Републиканци за България от Бургас зарадваха жителите на града за 21 март

MadeInVarna
С 2100 пролетни цветя Републиканци за България от Бургас зарадваха жителите на града за 21 март

Кандидатите за народни представители от Републиканци за България от 2 МИР-Бургас изненадаха с позитивни послания за Първа пролет жителите на града.
21 кандидати за народни представители, с бюлетина 21, начело с водача на листата д-р Виктор Серафимов, направиха по-вълнуващ 21 март за жители и гости на Бургас.
Минувачите по основните централни улици на Бургас получиха от тях лично поздравление за Първа пролет с букет от свежи цветя и картичка с позитивно послание.
„От ПП „Републиканци за България“ в Бургас имаме в екипа си предимно млади, активни хора, които носят в себе си свежите идеи, енергия за промяна, но и искрена надежда. Има символика с днешният празник. Пролетта винаги идва млада, с обещание за нещо хубаво. Вярваме, че и в живота на хората ще настъпят по-добри дни. Преди това обаче трябва да гласуваме на 4 април, за да можем с наближаващите топли дни да видим началото на положителната промяна във всеки български град и най-вече в прекрасния Бургас“, каза д-р Виктор Серафимов.
Той припомни, че експертите от Републиканци за България предлагат 21 адекватни решения за по-добър живот в сегашно, а не в бъдеще време.
„Радваме се, че усмихнахме хората, независимо от мрачното време. Това е наша мисия като кандидати за народни представители, да предложим на своите съграждани решения, носещи сигурност и спокойствие. Правила, които не се променят като сезоните. Тогава ще имат повече поводи да се усмихват спокойно не само по празници“, сподели областният координатор  на ПП „Републиканци за България“ в Бургас и втори в листата – Ангел Рангелов.
Общо 2 100 пролетни цветя, поръчани от местни производители, бяха раздадени на бургазлии.
„21 март идва с пролетта и с оптимизъм. Надявам се съгражданите ни да повярват в младите и да видят в нас наистина спокойно и светло бъдещето си.  Ако всички излезем и гласуваме с 21 в интегралната бюлетина, добрата промяна ще се случи“, каза координаторът на младежката структура на партията, под номер 8 в листата – Симеон Козаров.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Премиерът Борисов: Като надграждаме електропреносната система, правим България енергиен лидер

Надграждаме електропреносната ни система по най-добрия начин, за да бъде България лидер и в тази сфера. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който посети  подстанцията към варненския мрежови експлоатационен район на Електроенергийния системен оператор.  През подстанцията преминава електропроводът към подстанция „Бургас“ до подстанция „Марица-изток“, който е обявен за обект от  общ […]