Съдът отхвърли искането за заличаване на “Възраждане”

MadeInVarna
Съдът отхвърли искането за заличаване на “Възраждане”
Костадин Костадинов обяви във фейсбук, че съдът е отхвърлил иска по делото за забраната на ПП “Възраждане”. Ето целия пост на Костадинов:
Днес българският съд ми върна вярата в законността в България. Решението на Софийския градски съд по делото за забраната на Възраждане, поискано от Прокуратурата и ДАНС, е да се отхвърли иска срещу нас. Законът и правото победиха мутрите в прокуратурата и службите. Днес съдът показа, че има надежда за България и българския народ!
Искам да благодаря на нашите адвокати, които достойно защитиха честта на закона. Благодаря и на стотиците наши привърженици, които бяха заедно с нас по време на съдебните заседания.
Най-вече благодаря на хилядите възрожденци от България и целия свят, които не спряха да ни подкрепят, дори и в най-тежките мигове на бруталната и комбинирана агресия на прокурори, медии, полицаи и агенти на ДАНС.
Благодаря ви от сърце, това беше наша обща битка и е обща победа! Разбира се прокуратурата ще обжалва, в това ние не се съмняваме. Тази битка я спечелихме, но войната продължава – и ние ще я водим до пълна победа и разгром на врага!
Време ни е за Възраждане!
Да живее България!
Коментар на адв. Петър Петров по случая:

Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Стадионът на "Черно море" се сдобива с модерно ново табло

Стадион “Тича” във Варна, на който домакинските си мачове играе “Черно море”, ще се сдобие с модерно, информационно LED-табло, научиха колегите от Varnautre.bg. Закупуването му ще бъде финансирано от Министерството на младежта и спорта. От ведомството, ръководено от Красен Кралев, вече обявиха обществена поръчка за избор на изпълнител. Стойността е […]