Шестима ученици са вандалите, изпотрошили тоалетна на Морска гара

MadeInVarna
Шестима ученици са вандалите, изпотрошили тоалетна на Морска гара

Общо 6 непълнолетни – двама младежи на по 16 г., две момичета на същата възраст и двама младежи на по 17 г., ученици, от Варна, са били задържани от варненската полиция за извършени от тях вандалски прояви.

Младежите са нанесли материални щети в тоалетна на Морска гара-Варна. Изяснено е, че младежите са изкъртили мивка и са изнесли и стол от помещението, които са намерени впоследствие близо до сградата.

По случая е образувано досъдебно производство.

За случая не са подадени сигнали в МВР. Проверките са образувани след излъчени на 27.12.2019 г. записи от охранителните камери в обектите.

С цел своевременно установяване на извършители на престъпления и предвид обстоятелството, че по “горещи следи“ се работи по-бързо и ефективно, ОДМВР апелира гражданите, станали жертва на противоправно деяние своевременно да подават сигнали до съответното районно полицейско управление или на тел. 112.

Следваща Новина

Ръководството на Спартак Варна подаде оставка

Председателят на УС на варненския Спартак Борислав Георгиев и други четирима членовете на управата – Мартин Зафиров, Радостин Станев, Евгени Балев и Евгени Иванов, подадоха оставки на Общото събрание на клуба, което се проведе тази вечер в “Юнашкия салон” във Варна. Управителният съвет се лиши и от услугите легендата Красимир […]