Шестима ученици са вандалите, изпотрошили тоалетна на Морска гара

MadeInVarna
Шестима ученици са вандалите, изпотрошили тоалетна на Морска гара

Общо 6 непълнолетни – двама младежи на по 16 г., две момичета на същата възраст и двама младежи на по 17 г., ученици, от Варна, са били задържани от варненската полиция за извършени от тях вандалски прояви.

Младежите са нанесли материални щети в тоалетна на Морска гара-Варна. Изяснено е, че младежите са изкъртили мивка и са изнесли и стол от помещението, които са намерени впоследствие близо до сградата.

По случая е образувано досъдебно производство.

За случая не са подадени сигнали в МВР. Проверките са образувани след излъчени на 27.12.2019 г. записи от охранителните камери в обектите.

С цел своевременно установяване на извършители на престъпления и предвид обстоятелството, че по “горещи следи“ се работи по-бързо и ефективно, ОДМВР апелира гражданите, станали жертва на противоправно деяние своевременно да подават сигнали до съответното районно полицейско управление или на тел. 112.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Ръководството на Спартак Варна подаде оставка

Председателят на УС на варненския Спартак Борислав Георгиев и други четирима членовете на управата – Мартин Зафиров, Радостин Станев, Евгени Балев и Евгени Иванов, подадоха оставки на Общото събрание на клуба, което се проведе тази вечер в “Юнашкия салон” във Варна. Управителният съвет се лиши и от услугите легендата Красимир […]