Слагат ваксини в два от варненските молове

MadeInVarna
Слагат ваксини в два от варненските молове

От следващата седмица в два от моловете във Варна ще се поставят ваксини срещу коронавирус. Това заяви директорът на РЗИ в морската ни столица д-р Дочка Михайлова.

„В Grand Mall и Delta Planet Mall ще има постоянни имунизационни пунктове. Те ще работят от 11 до 18 часа. Много разчитаме на тази инициатива. В община Варна има 24 пенсионерски клубове. Искаме да достигнем и до тях с ваксините. Работим и с малцинствените групи. Тук основно разчитам на съдействието на общинските кметове“, обясни тя.

Уикенда на входа на Морската градина ще има временен имунизационен пункт.

Д-р Михайлова добави още, че непрекъснато канят хората от туризма да бъдат ваксинирани, но за съжаление недостатъчна част от тях са с поставена ваксина.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Започва кампания “Без дрога на пътя“

За втора поредна година дирекция „Превенции” към Община Варна организира кампания „Без дрога на пътя: Последната магистрала“, която е насочена към превенция на шофиране след употреба на наркотични вещества. В периода на кампанията доброволци от училищните клубове ще проведат обучителни сесии пред свои връстници на тема „Рискове при шофиране след […]