Слави Трифонов: Ако можех да върна времето, щях да постъпя по същия начин

MadeInVarna
Слави Трифонов: Ако можех да върна времето, щях да постъпя по същия начин

Лидерът на ИТН Слави Трифонов направи коментар след първите изборни резултати. Той благодари на всички, които са гласували за неговата партия и като цяло.
“Ако можех с някоя машина на времето, да върна времето назад, пак щях да постъпя по същия начин – без да влизам в уговорки, без да ви лъжа. Това ще направя и сега – ще спазвам всичко, което съм обещал”.

“За мен доверието е най-ценното в човешките отношения. Тези, които гласуваха за “Има такъв народ”, в тази ситуация – вашето доверие е безценно и задължаващо”, допълни той. “От името на моите колеги изказвам благодарности на всички, които гласуваха, защото във всяка демокрация да упражниш правото си на глас е загриженост към държавата, в която живееш”, завърши лидерът на петата политическа сила според екзитполовете досега.

Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Закриват есенния салон на изкуствата с изложба

Изложбата „45 години фотография“ на фоторепортера Красимир Делчев ще бъде открита днес – 15-ти ноември, от 18 ч. в арт салона на Радио Варна. Това е и последното събитие от Есенния салон на изкуствата.  В изложбата ще бъдат представени 45 черно-бели фотографии в различни жанрове. Те са включени в бутиков […]