Слави Трифонов: За изтичането на данни от НАП няма виновни! Ще изкрещя с пълно гърло – “УУУ!”, “Долу!”, “Оставка!”

MadeInVarna
Слави Трифонов: За изтичането на данни от НАП няма виновни! Ще изкрещя с пълно гърло – “УУУ!”, “Долу!”, “Оставка!”

Днес излезе докладът от разследването на парламентарната комисия за изтичането на нашите лични данни от НАП. И резултатът е… че няма виновни. Никой не е виновен. Данните просто са изтекли. Значи, ако някой ви обере апартамента и вие търсите справедливост и възмездие, няма да ги получите, защото в България е така – много е вероятно никой да не е виновен.
От кумова срама можеха поне да кажат, че някой е виновен – “още не знаем кой, но ще го открием”. Ей така, да оставят частичка надежда, че все пак ще търсим справедливост. Но не би.
Приемете го.
Приемете го, уважаеми съграждани, уважаеми българи, които нямате право на лични тайни, защото живеете в такава държава.
Сега ми иде да освиркам цялата комисия в парламента, да викна “ууу”, “долу” и “оставка”, но се притеснявам, че утре парламентарната група на ГЕРБ ще поиска от парламентарната трибуна да се извиня.
И понеже не ми пука за парламентарната група на ГЕРБ ще изкрещя с пълно гърло – “УУУ!”, “Долу!”, “Оставка!”


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Българин е сред жертвите на стрелба в Германия

Българин да е сред жертвите на стрелбата в два наргиле бара в германския град Ханау. Информацията потвърди от Брюксел премиерът Бойко Борисов, като изказа искрени съболезнования на близките на убития мъж, съобщава Нова Тв. По информация на NOVA убитият българин е 32-годишен, родом от село Люти дол, близо до Мездра. Той […]