Слави: Във Варна има будно общество с много морални хора

MadeInVarna
Слави: Във Варна има будно общество с много морални хора

Слави Трифонов се пусна на живо днес във фейсбук и отговори на десетки въпроси от зрители. Живата връзка продължи над час и половина. Ето как Слави отговори на въпрос на Мария Лазарова: – Защо е избрал да се кандидатира за депутат точно от град Варна?

“Отговорът е много прост. Първо тези избори са национални. Всеки един български гражданин може да се кандидатира откъдето пожелае. Във Варна сме били много възхитени от работата си с този град. Много ми харесват тези градове – Варна и Стара Загора. Има много възможности в тях. Само си спомнете протестите, извинявайте, в тях имаше хора, които се самозапалиха. Това е едно много будно общество във Варна от хора, които са много морални и харесвам много този град. Просто така реших.”


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Манолова и Таня Дончева се включиха в „Тулуп парад“ във Варна

Мая Манолова, водач на листата в 23 МИР-София и Татяна Дончева, водач на листата във Варна на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ се включиха в „Тулуп парад“ с Тулупчо днес в морската столица. Манолова представи 18 подвига на Борисов. Приятели, парадът, воден от Тулупчо, този супергерой, посвещаваме на неговия кръстник […]