Сметопочистващ камион помля 7 коли на паркинг във Варна

MadeInVarna
Сметопочистващ камион помля 7 коли на паркинг във Варна

Няколко от автомобилите са със сериозни щети.

Живеещите в бл. 136 и бл. 138  в ж.к. “Младост” във Варна останаха втрещени от гледката на паркинга, където нощуват автомобилите им, видя Varna24.bg.

7 от колите на паркинга са пострадали, като някои от тях са с много сериозни поражения, след като сметопочистващ камион ги помита в ранните часове на деня.

По думите на водача на камиона, поради някакъв технически проблем, тежката машина е тръгнала назад и докато той овладее ситуацията, пораженията вече са били налице, допълва изданието.

Шофьорът е силно притеснен, докато собствениците на потрошените коли търсят обяснение за случилото се и сипят обвинения.

Очаква се органите на КАТ да пристигнат на място, за да изяснят точните причини и обстоятелства, довели до неприятния инцидент.  Застрахователи вече описват щетите.

Според живеещите в блока улицата е много тясна, тъй като е двупосочна и с успоредно паркирали коли, което силно затруднява преминаването на автомобилите на сметосъбиращата фирма.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Започна 40-то издание на фестивала за българско игрално кино “Златна роза”

40-то издание на фестивала за българско игрално кино “Златна роза”, подкрепено от Община Варна, бе открито вчера във Фестивалния комплекс от кмета на Варна Иван Портних и Петър Тодоров, изпълнителен директор на Националния филмов център. “Благодаря на всички, които през годините и днес работят за утвърждаването и развитието на най-дълголетния […]