“Спартак” стартира с победа международния турнир по плажен футбол (видео)

MadeInVarna
“Спартак” стартира с победа международния турнир по плажен футбол (видео)

От днес до неделя във Варна се провежда четвъртото издание на международния турнир по плажен футбол за трофея Varna International Beach Soccer Cup.

В 17:30 ч. турнирът бе открит от шампионите на Румъния и Молдова – Уест Дева и Нистру. Представителите на Молдова победиха категорично с 3-1.

Час по-късно МФК Спартак Варна се изправи срещу първенеца на Гърция – Наполи Патрон. “Соколите” спечелиха трудно с 5-4. За спартаклии головете отбелязаха: Станислав Иванов, Иван Мартинов, Мариан Мачиука-Мачи, Джамбазов и Филипов.

В събота (15 май) са предвидени четири срещи. В 10 ч. играят Наполи Патрон и Нистру, в 11 – Спартак и Уест Дева, а следобед са двубоите Спартак – Нистру (17,00) и Уест Дева – Наполи Патрон (18,00).
В неделя преди обяд са финалите на турнира. От 10:00 е срещата за третото място, а финалът е в 11:00.

 

Следваща Новина

Министерството на туризма участва в изложението „Къмпинг и Караванинг Експо“

Министерството на туризма участва в изложението „Къмпинг и Караванинг Експо“, което се провежда в периода 14-16 май в София. Тази година се реализира третото поред издание на форума и на него за пръв път със свой щанд участва и министерството. Повече от 40 фирми от България и Турция се представят […]