Спартак Варна започва подготовка на 6 юни

MadeInVarna
Спартак Варна започва подготовка на 6 юни
Спартак Варна ще проведе първата си тренировка за новия сезон на 6 юни, съобщиха от клуба:
“Уважаеми спартаклии,
След невероятния успех, който отборът постигна, може би имахме нужда от няколко седмици, за да осъзнаем какво точно се е случило и да се насладим на емоциите.
Времето обаче неумолимо тече и участиетоо в Efbet лига все по- отчетливо се превръща от сбъдната мечта в огромно предизвикателство.
Все по- ясно става, че то ще изисква огромни усилия и пределна концентрация от всички, свързани с клуба – ръководството, треньорите, футболистите и, разбира се, великолепните фенове на безсмъртния СПАРТАК.
Наясно сме, че в съзнанието на феновете прекрасната емоция от постигнатата цел все повече отстъпва място на множество въпроси, свързани с организация, подготовка и селекция за новия сезон. И на тези въпроси ще бъде отговорено съвсем скоро.
Заповядайте на стадиона на 06.06. ,понеделник, в 19:18 часа на първата тренировка, на която старши треньорът Васил Петров ще изведе тима.
Ще имаме възможност да благодарим на футболистите, постигнали фантастичния успех, както и да приветстваме новите попълнения в отбора.
И най- важното – ще покажем за пореден път, че във всичко сме заедно – така, както винаги сме били!
Винаги верни!”

Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Видео: Пожар горя в склад за играчки

Пожар горя в склад на улица “Петко Стайнов” във Варна в близост до стадион “Локомотив”. От пресцентъра на полицията потвърдиха за Moreto.net и уточниха, че се е запалил склад за детски играчки. Сигналът за огъня е подаден в 16.06 ч., а екипите на пожарната са реагирали мигновенно. Първоначално към мястото […]