Спешната помощ във Вълчи дол получи чисто нова оборудвана линейка

MadeInVarna
Спешната помощ във Вълчи дол получи чисто нова оборудвана линейка
Днес филиалът на Спешната помощ в град Вълчи дол получи чисто нова оборудвана линейка.
Директорът на Центъра за спешна медицинска помощ – Варна, д-р Мая Рашева, предаде специализирания автомобил, като пожела по-малко да са случаите, в които се налага употребата му.
Линейката е придобита в изпълнение на проект „Подкрепа за развитие на системата за спешна медицинска помощ“ на Министерство на здравеопазването. Той се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020.
С наличието на новият специализиран автомбил ще се повишат качеството и бързината при реакция за неотложни случаи както във всички 22 населени места в община Вълчи дол, така и за селата Николаевка, Дръндар и Доброплодно.
След откриването на общинската аптека, доставката на новия специализиран автомобил за нуждите на спешната помощ е поредна стъпка към подобряване на здравеопазването в община Вълчи дол.

Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Черно море започна зимна подготовкa

Отборът на Черно море започна днес зимна подготовка. Първото занимание на “моряците” се проведе на стадион “Младост” във Варна. В него се включиха 23 футболисти. От първата тренировка отсъстваха Матиас Курьор, Леандро Андраде и Родриго Енрике. Тримата ще се присъединят към тима в следващите дни, когато се очакват и двама […]