Спортното училище награди изявени ученици

MadeInVarna
Спортното училище награди изявени ученици

Спортното училище „Георги Бенковски“ връчи традиционните си награди за състезател и отбор за годината. Директорът Евелина Янчева се похвали с високи спортни резултати, постигнати от възпитаниците на училището, по време на тържество, на което присъстваха Кристиян Димитров, директор на дирекция „Спорт“ към Община Варна, представители на спортната общественост във Варна.

За спортист на годината бе избран щангистът Стефчо Христов (ХІ клас), с треньор Живко Николов. Младият спортист може да се похвали с първо място в двубоя и отделните движения на Световно първенство за кадети до 17 г. (кат. до 102 кг) и титли в държавни първенства.

Отбор №1 е баскетболният „Черно море – Тича“ (юноши старша възраст), с треньор Кирил Петров. Сред постиженията им са първо място за Купата на България, а на държавното първенство за юноши старша възраст заеха второто място. Тимът е в състав: Мартин Стефанов, Александър Кръстев, Михаил Молдов, Берк Мехмед, Ангел Софрониев, Венцислав Павлов, Велизар Велиев, Александър Тодоров. В класацията за най-добрите влязоха състезатели по тенис на маса, плуване, спортна гимнастика, лека атлетика, кикбокс и борба.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Две ученички от Нови пазар намериха и върнаха загубени пари

Две момичета от Нови пазар са намерили и предали загубени в магазин 100 лв., които вече са върнати на собственичката от полицията, съобщава radian.bg. На 5 декември около 20.30 ч. Младенка Стефанова пазарила в хранителен магазин на ул. “Цар Освободител“ в Нови пазар, но след като се прибрала в дома […]