Стартира спортната кампания “Ваканция без грижи”

MadeInVarna
Стартира спортната кампания “Ваканция без грижи”

Четиринадесетото издание на спортната кампания “Ваканция без грижи” ще се проведе на 5 август от 14 ч. в двора на СУ “Св. Климент Охридски”. Инициативата се организира от Националното сдружение на сираците в България с подкрепата на дирекция “Спорт” към Община Варна. 

В рамките на събитието ще се проведе национален турнир по стрийт фитнес, в който ще участват деца и младежи от над осем града, сред които София, Пловдив, Русе, Бургас, Стара Загора, Раднево, Карнобат, Варна и други населени места. Категориите в които ще се надпреварват участниците са – момчета до 16 г., момчета над 16г. и базови упражнения с тежести до 30 кг. Записването за участие става преди началото на турнира или във фейсбук. За победителите са предвидени различни предметни награди, като велосипеди, мобилни телефони, смарт часовници и др. Инициативата има за цел да се запълни свободното време на младите през лятната ваканция, както и да създаде нови приятелства, посочват организаторите.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Общинската програма за профилактика на женското здраве стартира в средата на септември

Общинската програма “Профилактика на женското здраве” ще стартира от средата на месец септември, съобщиха от дирекция „Здравеопазване“ към Община Варна.  Програмата включва гинекологични ултразвукови прегледи, чрез трансвагинална ехография и консултация за ранна диагностика на заболявания на органите на малкия таз. Планира се да бъдат обхванати до 200 жени с оплаквания […]