Стрелба с лък, йога и тенис на фестивала FUNCITY +

MadeInVarna
Стрелба с лък, йога и тенис на фестивала FUNCITY +

Много спортни предизвикателства предвижда програмата на младежкия фестивал FUNCITY+, който тази година се провежда на 12-ти и 13-ти август под мотото „Презареждане… Дух… Тяло… Сетива…“, съобщават от фестивала. Организатор на събитието е дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна.

Адреналина в сутрешните часове вдигат тренировките с „Kangoo Клуб България“ и „Kangoo Jumps Romania“, които ще се проведат от 10 до 12 часа на входа на Морската градина във Варна на 13-ти август.  В зоната около Аквариума са тренировките по тенис на маса със спортен клуб „Варна 2015“. Те са подготвили демонстрации и включване на преминаващи граждани в дните на 12-ти август от 16 до 20 часа и на 13-ти август от 15 до 20 часа. На входа на Морската градина, в дясно от Слънчевия часовник, на 13-ти август от 19 ч. е откритата тренировка по Карате киокушин със спортен клуб „Ичи Геки“.

До Народната астрономическа обсерватория „Н. Коперник“ на 12-ти август от 18 ч. и от 19 ч. са предвидени демонстрации по бикрам йога и кундалини йога. Любителите на стрийт фитнеса могат да тренират с представители на Национално сдружение на сираците в България на 12-ти август от 14 ч. до 18 ч. в двора на СУ „Св. Климент Охридски“ и на 13-ти август от 14 ч. до 18 ч. в  Морска градина, зад Морско Казино. Алеята до Слънчевия часовник  ще е сцена на  открит урок по стрелба с лък със СК „Млади стрелци“ на 12-ти август от 17 до 20 часа и на 13-ти август от 17 ч. до 20 ч. Яхт клуб „Капитан Г. Георгиев“ на Морска гара ще предложи в двата фестивални дни ветроходство за всеки младеж. В рамките на няколко часа предстоят демонстрации на спорта ветроходство от младежи на клуба за младежи от града.  На 12-ти август от 10 ч. плувен клуб „Приморски“ ще се проведе демонстративна тренировка по артистично плуване с клуб „Торпедо“ Варна.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

64 участници ще се борят за купата на Варна по тенис на маса навръх празника на Морската столица

Надпреварата ще се проведе в една от най-новите и модерни зали по тенис на маса в България – Table Tennis Arena Collizeone във Варна Тауърс, а лице на турнира е харизматичният ни състезател и треньор по тенис на маса Кирил Попов. Официална топка, с която ще се играят двубоите, е […]