Студентка на ВСУ “Черноризец Храбър” е двукратен републикански шампион по кикбокс

MadeInVarna
Източник: ВСУ
Студентка на ВСУ “Черноризец Храбър” е двукратен републикански шампион по кикбокс
Снимка: ВСУ "Черноризец Храбър"

Полина Галинова – студент II курс в специалност “Психология” във Варненски свободен университет “Черноризец Храбър”, стана за втори път шампион на България по кикбокс. Поли завоюва златото в стил К-1 при жените до 56 килограма. А клубът на златното ни момиче – „Шуменска крепост“, е № 1 в отборното класиране на Държавното първенство за всички възрастови групи. Надпреварата от календара на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай се проведе в зала „Васил Левски“ в град Пазарджик.

Поли е двукратна световна шампионка по кикбокс за юноши и кадети. През декември 2020 г. тя стана балкански вицешампион в международния кикбокс турнир „Balkan best fighters“ в сръбския град Ягодина, а през март 2021 г. – завоюва първанат си национална шампионска титла по кикбокс. От 2016 г. е част от националния отбор на България по кикбокс. Неин треньор е баща й – Галин Методиев.

Полина избра да учи в специалност “Психология”, за да разбира по-добре поведението на противниците си на терена.

Следваща Новина

Слави: Явно в ГЕРБ не са осъзнали, че времето, в което нямаше кой да им разобличава лъжите свърши

Снимка: ВСУ "Черноризец Храбър"Ето какво написа в профила си във фейсбук лидерът на “Има такъв народ” Слави Трифонов: Тъй като силата е в истината, ще ви кажа каква е разликата между истината и лъжата. ГЕРБ и техните медийни слуги продължават да тръбят, че бързото обнародване на промените в Изборния кодекс […]