Технически университет – Варна партньор на Career Show Tech

MadeInVarna
Технически университет – Варна партньор на Career Show Tech

Технически университет – Варна е официален партньор на събитието за ИТ професии Career Show Tech. Събитието ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн. Над 2000 ИТ специалисти ще се срещнат с работодатели от България и Европа, предлагащи възможности за работа, развитие и участие в проекти.
Чрез специална мачмейкинг технология кандидатите ще могат да филтрират работодатели и да се откриват най-добрите условия за себе си.
Career Show Tech е събитие за развитие и участието в него не е обвързано с търсене на работа. През двата дни събитието всеки регистрирал се ще може да се включи в професионална програма с лекции и уъркшопи с международни специалисти от Google, Microsoft, Financial Times и др.
Регистрацията е безплатна, но задължителна от тук:  https://careershow.bg/tech/register/

Следваща Новина

47-годишна жена е предадена на съд с обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Варна за неправомерно усвояване на над 140 000 лева данъчен кредит

Окръжна прокуратура-Варна предаде на съд 47-годишната Н.Ч., привлечена към наказателна отговорност за избягване установяването или плащането на данъчни задължения чрез потвърждаване неистини или затаяване на такива в подадена декларация и приспадане на неследващ данъчен кредит в особено големи размери – престъпление по чл. 255, ал.3 във връзка с ал.1, т.2 […]