Автобусът на националите катастрофира, Неделев е в болница

MadeInVarna
Автобусът на националите катастрофира, Неделев е в болница

Тежка катастрофа с националите, Неделев в болница, предаде bTV.

Тежък инцидент с футболистите от националния отбор по футбол при пристигането им в Грузия. Тодор Неделев е пострадал, в състояние на шок и е откаран в болница с наранявания. По информация на труд Неделев е със счупен череп.

Малко след като кацат на летището в Тбилиси, играчите са качени на два автобуса, които трябва да ги закарат до хотела. Полицейският ескорт пред двете возила е карало с доста висока скорост, а мократа настилка заради дъждовете е една от основните предпоставки за случилото се.

В един момент полицаите правят рязък завой, а първият автобус рязко спира и не оставя възможност на този зад него да спре навреме. Следва удар, от който най-тежко пострадал е Тодор Неделев. Имало е разбити стъкла, част от които по главата на футболиста, който е в шок. Неделев е получил и тежък удар в областта на гърдите заради камшичния удар. Моментално е изпратен в болница. Останалите национали и треньорският щаб са в добро физическо състояние, но всички са изключително уплашени от случката.

Източник: bTV


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Община Варна отличена за принос в развитието на художествената гимнастика

Община Варна получи плакет за принос в развитието на българската художествена гимнастика. Отличието бе връчено от вицепрезидента на Българска федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова по време на Държавно първенство за девойки младша възраст до 10 години, което се провежда в Двореца на културата и спорта във Варна. Наградени бяха  деятели, […]