Трима нови общински съветници положиха клетва във Варна

MadeInVarna
Трима нови общински съветници положиха клетва във Варна

Трима нови общински съветници влязоха в местния парламент във Варна. В началото на днешното заседание на Общинския съвет Стоян Петков, Юлиян Губатов и Веселин Вешев се заклеха „във всичките си действия да се ръководят от интересите на гражданите от Варненската община и да работят за тяхното благоденствие“.
Новите съветници заеха местата съответно на Бранимир Балачев, Костадин Костадинов и Цончо Ганев, които бяха избрани за депутати в 47-то Народно събрание. За първи път влизат в състава на местния парламент.
Стоян Петков от ГЕРБ е архитект и член на варненската колегия на Камарата на архитектите. Юлиян Губатов от ПП „Възраждане“ е завършил Икономически университет – Варна и работи като счетоводител. Съпартиецът му Веселин Вешев е дългогодишен състезател по вдигане на тежести, треньор и съдия. От няколко години се занимава със селско стопанство.
Юлиян Губатов е заявил желанието си да бъде включен в постоянните комисии „Финанси и бюджет“, „Наука и образование“ и „Транспорт“, както и във ВрК „Опазване и възпроизводство на околната среда“. Веселин Вешев иска да участва в работата на „Младежки дейности и спорт“, „Култура и духовно развитие“, „Архитектура и градоустройство“, както и на „Структури и общинска администрация“. Стоян Петков ще влезе в съставите на постоянните комисии „Архитектура и градоустройство“, „Благоустройство и комунални дейности“, „Собственост и стопанство“, както и на временните „Структури и общинска администрация“ и Правна комисия.
Тримата са поредните нови попълнения в Общинския съвет през тази година. По-рано членове на местния парламент станаха Емил Бояджийски, Николай Почеканов, Даниела Димова и Николай Малев.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Министър Гълъб Донев: Мечтая за пазар на труда, който възприема всеки човек като талант

„Мечтая за пазар на труда, който да възприема всеки човек като талант. Защото всеки от нас има своя силна страна – има зрънце в него, което ако се отглежда, ще даде плод“. Това послание отправи вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Гълъб Донев към мениджърите и специалистите по […]