Цветан Цветанов и кандидати от листата на Републиканци за България изненадаха стотици великотърновки на 8 март

MadeInVarna
Цветан Цветанов и кандидати от листата на Републиканци за България изненадаха стотици великотърновки на 8 март

В празничния 8 март, стотици дами от Велико Търново бяха приятно изненадани с цвете, поднесено лично от председателя на Републиканци за България и водач на листата с кандидати за народни представители Цветан Цветанов.
Повече от 700 стръка подари Цветанов на великотърновки в понеделник, а огромен брой от случайните срещи прераснаха в непринудени разговори за актуалната политическа обстановка в държавата, за хода на предизборната кампания до момента, за водачите на листи и кандидатите в тях.
„През годините назад, освен вас, никога във Велико Търново не сме виждали друг от председателите на останалите партии, или водачите на листи. Другите са недостъпни за гражданите, а с вас се срещаме редовно“, коментираха дами, работещи на Самоводската чаршия.
Великотърновци имаха възможността да се запознаят с част от кандидатите в листата с номер 21, която дава път на млади, предприемчиви и успешни хора от целия регион.
Заедно с Цветан Цветанов бяха търговският директор на големия регионален завод за захарни изделия Борислав Ангелов, мениджърът Пламен Маринов, предприемачът и производител Фикрет Ферадов, ИТ експертите Николай Драков и Иван Станев, както и координаторът на ПП „Републиканци за България“ в Павликени Цанко Цонев.
Това очевидно е най-младата листа, а кандидатите в нея са с респектиращ професионален опит, е мнението, което жителите на старата столица споделяха единодушно.
По време на стотиците разговори, хората задаваха и огромен брой въпроси относно програмата на Републиканци за България.
„21-годишни сме и ще ви подкрепим с номер 21, защото много разчитаме, най-после да видим истинско електронно управление“, коментираха момичета, с които Цветанов и кандидатите за народни представители разговаряха дълго.
Голяма част от младите, които никога досега не са гласували, припознават Републиканци за България като хората, които да ги представляват в Народното събрание.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Ангел Джамбазки с обиколка в Бургаския район

На 5 март евродепутатът Ангел Джамбазки, заедно с председателя на ПП „Средна европейска класа“ Георги Манев, лидера на местната организация и общински съветник Д-р Георги Дракалиев и останалите кандидати за народни представители от листата на ВМРО в Бургас отдадоха почит на легендарния водач на Организацията Тодор Александров. Присъстващите поднесоха цветя […]