Ултрасите на Ференцварош атакуват Разград с влак

MadeInVarna
Ултрасите на Ференцварош атакуват Разград с влак

Унгарските ултраси на Ференцварош потеглиха към Разград късно снощи. Запалянковците пътуват към България с влак и композиция от 12 вагона. Очаква се над 700 фена на Ференцварош да подкрепят гостите довечера.

Композицията ще пристигне на Централната ж.п. гара в Русе днес в късния следобед, след което да отпътува за Разград.

Управата на “орлите” няма ангажимент към агитката на гостите, уточни пред местни медии изпълнителният директор на „Лудогорец” Ангел Петричев. Пребиваването на големия брой запалянковци, които ще слязат от влака в Разград обаче, може и да не мине незабелязано. Гарата се намира на 6 километра от града и ако няма организиран транспорт до стадиона, походът на агитката във вечерните часове може да се превърне в предизвикателство.

Срещата между Лудогорец и Ференцварош е от 22,00 ч. на стадион „Лудогорец арена“. Мачът е от изключителна важност и за двата отбора, тъй като при равен или победа, Лудогорец ще играе и на пролет в Европа, а унгарците ги устройва само победа.

Следваща Новина

Изграждат крайезерен парк в село Казашко

Община Варна изгражда нов крайезерен парк в село Казашко. В него са предвидени детска площадка, зона за спорт на открито, озеленяване. Строително-ремонтните дейности се движат в срок, установи кметът Иван Портних, който провери обекта преди дни. Оглед беше направен и на ремонта на градинката, която се намира на ъгъла на […]