Условна присъда за 45-годишен варненец, държал и разпространявал наркотици

MadeInVarna
Условна присъда за 45-годишен варненец, държал и разпространявал наркотици

Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна и 45-годишния Ангел Асенов, с което той се признава за виновен, че без надлежно разрешително държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества.

Ангел Асенов е от Варна, с начално образование, не работи, неженен, с чисто съдебно минало.

На 12.12.2019 г. във Варна 45-годишният мъж бил задържан на публично място, в момент на продажба на наркотици на двама мъже. В него полицията открила 0,84 гр марихуана и 0,18 гр метамфетамин на обща стойност 9,54 лв.

Със споразумението се прекратява наказателното производство срещу Ангел Асенов, който се признава за виновен и приема да му бъде наложено наказание „лишаване от свобода” за срок от 1 година и 3 месеца, изтърпяването на което да бъде отложено с изпитателен срок от 3 години, като не му се налага глоба.

Одобреното от съда споразумение има последиците на влязла в сила присъда и не подлежи на обжалване или протест.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Нова спец акция за противодействие на битовата престъпност във Варненско

Проверени са 309 лица, задържани са 9 Специализирана полицейска операция по линия противодействие на битовата престъпност се проведе днес  под надзора на прокуратурата във област Варна. Масираните полицейски проверки обхванаха селата Гроздьово и Дъбравино. В хода на операцията са проверени 309 лица, 24 адреса и 151 автомобила. Задържани са девет […]