Успешно завърши Международна Регата Варна 2021

MadeInVarna
Успешно завърши Международна Регата Варна 2021

В края на изминалата седмица, за поредна година “Яхт клуб Кап. Г. Георгиев – Порт Варна” беше организатор и домакин на традиционната ветроходна „Международна Регата Варна 2021”. Над 100 състезатели в швертботните класовете Оптимист, Лазер Радиал, Лазер 4.7, 420, 470 и Фин, премериха сили в акваторията на Варненския залив, в периода от 04 до 06 Юни 2021г., а гонките им можеше да бъдат наблюдавани и от брега.

Варненските ветроходци спечелиха 6 първи места, едно второ място и 3 трети места.

Яхт Клуб „Кап. Георги Георгиев – Порт Варна” благодари на всички участници, съдии и разбира се на всички спонсори, които подкрепиха събитието.

Регатата е част от календара на Българска федерация по ветроходство и се проведе с любезното съдействие на Община Варна, “Пристанище Варна ЕАД”, и “Пекарни Стефани”, които съфинансират основните дейности.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Във Варна готвят протест срещу презастрояването в града

“Варна излиза на пореден протест с искане за спиране на презастрояването, което превзема града ни, убива зеленината ни, трови въздуха ни, унищожава гледките ни!” Това споделят от сдружение “Варна диша” във фейсбук. Протестът е насрочен за четвъртък от 18:45 пред Община Варна. От сдружението се обявяват: – За повече паркове, […]