Варна е домакин на национален турнир по лека атлетика за ветерани

MadeInVarna
Варна е домакин на национален турнир по лека атлетика за ветерани

Пети национален турнир по лека атлетика за ветерани ще се проведе на 4-ти и 5-ти ноември във Варна. Организатори са спортните клубове “Атлетик 2002”, ЛАК “Виктория”, с финансовото съдействие на Община Варна. Събитието е в памет на треньора на националния отбор по лека атлетика от Варна Веселин Тончев.

В състезанията ще вземат участие 55 атлети от страната. Те ще се състезават в дисциплините бягане, хвърляне, дълъг скок и висок скок на стадион „Младост“ и в зала „Локомотив“.
Официалното откриване е на 4-ти ноември от 14:00 часа на стадиона. За всички участници са подготвени награди, които ще бъдат връчвани след приключване на надпреварите във всяка дисциплина, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

„Моят филм“ – спектакъл в памет на Кирил Аспарухов

Днес Кирил Аспарухов трябваше да навърши 75 години. В памет на журналиста, шоумена и поета, на връх рождения му ден, негови колеги и приятели ще представят последната му стихосбирка „Моят филм“, издадена посмъртно от Издателство Стен. В програмата: премиера на стихосбирката „Моят филм“, музикални изпълнения на Теди Генев, Николай Бинев, Кичка […]