Варна е домакин на турнир по акробатичен рокендрол за купа „Морска звезда”

MadeInVarna
Варна е домакин на турнир по акробатичен рокендрол за купа „Морска звезда”

Национален турнир по акробатичен рокендрол за купа „Морска звезда” ще се проведе на 4-ти юни, събота, в залата на Първа езикова гимназия във Варна, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна. Състезанието се провежда за 16-та поредна година. Входът е свободен.

В проявата се включат над 130 деца и младежи от клубовете в София, Пловдив, Ловеч и Варна. Състезанията са в класовете: „Соло” ,”Деца”, ”Юноши”, ”Капъл денс шоу”, ”В”, формации ”Момичета”, формации ”Девойки”, „Сеньори“. Турнирът стартира в 12 ч. с техническа конференция, в 13 ч. започват предварителните кръгове, а в 15 ч. – финалите.

Подготвена е и съпътстваща програма за всички гости с участието на деца от балет „Алциона“ с ръководител Сандра Дотова, група за народни танци „Звездичка“ с ръководител Красимир Панчев, изпълнения на Моника Парушева, както и на група за мажоретки с ръководител Зоя Гешева. 

Турнирът се организира от клуба по танци „Стар денс“ със съдействието на дирекция „Спорт“ към Община Варна и на Българската федерация по акробатичен рокендрол.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Страсбург търси доброволци от Варна

Френският град Страсбург търси млади доброволци от своите градове – партньори за периода от септември 2022 г. до края на м. май 2023 г. Те ще участват в работата на различни административни структури на града. Желаещите могат да кандидатстват за един от четири проекта. В Дирекцията по европейски и международни въпроси  […]